Geoană: Candidaţii PSD la europarlamentare ştiu să se bată pentru România

Preşedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoană, a afirmat, sâmbătă, că, “după ce va pleca la Cotroceni, PSD va rămâne pe mâini bune”.
Prezent în staţiunea Mamaia, liderul social-democrat le-a transmis cetăţenilor cu care s-a întâlnit că toţi candidaţii PSD la europarlamentare “ştiu să se bată” pentru binele României şi că aceştia vor reprezenta cu profesionalism şi demnitate ţara noastră în Parlamentul European.
Mircea Geoană a susţinut că echipa social-democraţilor constănţeni este “cea mai puternică din PSD” şi a admis că, poate, a greşit prin faptul că printre candidaţii la PE nu se află şi reprezentanţi ai filialei PSD Constanţa.
“Eu, personal, am o datorie faţă de organizaţia din Constanţa şi poate că am greşit atunci că nu am găsit formula cea mai bună pentru a alege pe cineva pur sânge care să meargă în Parlamentul European. A fost o scăpare faţă de organizaţia Constanţa, pe care o vom remedia cu proxima ocazie”, a spus Mircea Geoană.
La rândul său, prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, i-a îndemnat pe cetăţeni să îi voteze pe candidaţii social-democraţi la europarlamentare şi pe Mircea Geoană la Preşedinţia României.
“Este important să ne propunem să votăm PSD pe 7 iunie şi să îl punem preşedinte pe Mircea Geoană, cel mai bun preşedinte pe care îl va avea România din toamnă. Şi atunci vom putea răspunde la toate promisiunile făcute. Nu putem să facem singuri tot ce ne-am propus, fiind juma-juma la guvernare, pentru că nu suntem lăsaţi, alţii au alte viziuni. Important este să ducem până la capăt votul din noiembrie şi pe cel din iunie”, a susţinut Constantinescu.
În ceea ce priveşte criticile aduse social-democraţilor de liderii judeţeni ai PD-L, potrivit cărora PSD şi PNL nu fac campanie pentru europarlamentare pentru că sunt interesaţi “doar de alegerile care le aduc beneficii imediate”, Nicuşor Constantinescu a spus că la PSD nu e nevoie de campanie: “Nu este nevoie să punem afişe, steaguri şi bannere, după ce am câştigat alegerile locale în judeţ cu 70%, fiind mandataţi de cetăţeni”.
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, parlamentari şi candidaţi PSD pentru europarlamentare se află, sâmbătă, în judeţul Constanţa, după întâlnirea cu cetăţenii, în staţiunea Mamaia, social-democraţii urmând să se deplaseze în localităţile Mircea Vodă şi Mangalia. AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *