Arad: Copil de un an, decedat într-un accident rutier

Un copil de un an şi două luni a fost singura victimă a unui accident rutier petrecut, în noaptea de duminică spre luni, pe Drumul Naţional 79 Arad-Oradea pe raza oraşului arădean Chişineu Criş.
După cum a declarat pentru AGERPRES, comisarul şef Stelian Manciu, inspector şef-adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în noaptea de duminică spre luni pe raza oraşului Chişineu Criş, două autoturisme au intrat în coliziune frontală din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum şi trafic.
În urma accidentului, la care a fost necesară intervenţia descarcerării din cadrul ISU Arad, a decedat un copil de un an şi două luni aflat pe bancheta din spate a autoturismului, care călătorea împreună cu părinţii săi dar nefiind aşezat într-un scaun special aşa cum prevede legislaţia rutieră.
“Zilele de Crăciun au fost foarte liniştite pentru poliţiştii arădeni, nefiind consemnat niciun eveniment deosebit, cu excepţia acestuia. Nu am avut nici măcar acte de violenţă pe fondul consumului de alcool aşa cum s-a întâmplat în alţi ani”, a mai adăugat comisarul şef Stelian Manciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *