Acţiuni de amploare ale poliţiştilor arădeni

MOPEDIST ACCIDENTAT GRAV

În  data de 17 februarie 2010, pe DN 79, în judeţul Arad, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unui mopedist.
În jurul orelor 21.30, în afara localităţii Şimand, în timp ce , F. COSMIN de 22 ani din Şimand, conducea dinspre Arad spre Şimand, un moped, datorită vitezei neadaptate la condiţiile meteo rutiere -ploaie torenţială cu vizibilitate redusă- a pătruns pe sensul opus de deplasare,  unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW condus regulamentar de către P. Claudiu.
 În urma impactului a fost rănit grav conducătorul mopedului.
Poliţiştii continuă cercetările.

CERCETAT PENTRU CĂ A FURAT O BICICLETĂ

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Ineu îl cercetează pe C.  BENIAMIN CRISTIAN de 27 ani, din Ineu.
Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în data de 15 februarie 2010, acesta  a sustras  bicicleta aparţinând  lui N. Ioan, de pe strada Rahovei din Ineu.
Prejudiciul în valoare de 200 lei a fost recuperat, iar pe numele ineuanului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

PRINŞI CĂ AU FURAT CALORIFERE ŞI LE-AU VÂNDUT LA FIER VECHI

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Ineu îi cercetează pe R. FLORENTIN de 22 ani, din Ineu, şi L. SAMIR EMANUEL de 17 ani, din Ineu.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în data de 11 februarie 2010, cei dpo  au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din localitate, de unde au sustras 2 calorifere din fontă, pe care le-au vândut  apoI ca şi fier vechi.
Prejudiciul  a fost recuperat, iar pe numele celor doi tineri a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat .
 
             

DEPISTATĂ TRANSPORTÂND ŢIGĂRI NETIMBRATE

În data de  17 februarie 2010, în cadrul unei acţiuni pe linia transportului de produse accizabile, poliţiştii de la  Poliția orașului Nădlac  şi de la Postul de Poliţie Şeitin, au depistat-o  în trafic pe G. Silvia de 46 ani, din comuna Şeitin.
Femeia transporta cu un autoturism, mai multe pachete de ţigări netimbrate şi care erau destinate comercializării.
În conformitate cu  Legea nr. 12/1990, femeia  a fost sancționată contravenţional cu suma de 1.000 lei,  iar ţigările au fost confiscate.

A DISPĂRUT DE LA DOMICILIU

A dispărut de la domiciliu  BORNEA MARIA ,  în vârstă de 56 de ani, din Arad.
Femeia are următoarele semnalmente: înălţime 1,56 m, 65 kg., păr negru, ochi negri.
În  luna iunie 2007, femeia a plecat de la domiciliu, spunând că intenţionează să plece în Israel, iar de atunci familia nu mai reuşit să afle nimic despre aceasta.
Persoanele care pot să ofere informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112, sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

ALTE ACTIVITĂŢI

 În urma controalelor efectuate agenţii de poliţie rutieră au aplicat un număr de 288
 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor  de circulaţie, în valoare de  
 15.700 lei, au aplicat un număr de 530 puncte de penalizare, au reţinut 15 permise auto
 şi  7 certificate de înmatriculare.
 Agenţii de ordine publică au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în  valoare de 7.900    
 lei,  au aplanat 6 conflicte, au controlat un număr de 15  sisteme de pază şi au fost    
 efectuate 7 controale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *