Târg umanitar de Paşte

Femeile din cadrul Organizaţiei municipale de femei PDL Arad iniţiază în perioada Sărbătorilor Pascale o campanie umanitară de ajutare a unui băieţel bolnav de leucemie. Femeile democrat liberale vor organiza un Târg de Paşte în data de 30 martie, de la ora 13, pe Aleea Borsec în Micalaca (aproape de Parcul 23 August). „Cu ajutorul nostru al tuturor vom vinde produse tradiţionale de Paşti, iar banii proveniţi din vânzarea acestora vor merge la familia lui Vasile, copilul de 10 ani care suferă de anemie aplastică foarte severă şi care fără transplantul medular nu mai poate trăi”, spune Adriana Chirilov, consilier municipal.
De asemenea, donaţii în bani se pot face la cabinetul deputatului Adrian Niţu până marţti dimineaţa, iar cei care vor să doneze produse sau jucării care să poată fi vândute la târg vor fi adunate tot la cabinetul parlamentarului.
„Va asteptăm marţi să participaţi la acest târg în speranţa că vom strânge suma necesară lui Vasile pentru transplant”, este îndemnul femeilor democrat liberale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *