Oprea: Marian Sârbu nu a cerut şi nu doreşte postul lui Şeitan, “mai ales acum”

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, joi, la Târgu Mureş, că liderul formaţiunii, Marian Sârbu, “nu a cerut şi nu îşi doreşte” postul ministrului Muncii, Mihai Şeitan, “mai ales acum”.
 Oprea a spus că Marian Sârbu a fost clar în această problemă, în Biroul Permanent Naţional al partidului, din urmă cu o zi.

“Colegul meu, Marian Sârbu, care e preşedintele partidului nostru, a fost foarte clar: nu am cerut nimic. Chiar n-am cerut nimic. (…) Vă asigur că domnul Marian Sârbu nu a cerut şi nu îşi doreşte, mai ales acum, postul domnului ministru Şeitan”, a arătat Oprea.

El a evitat să răspundă la întrebarea dacă se consideră remaniabil, afirmând că primul-ministru şi şeful statului au competenţă în acest sens.

“Noi am intrat în această guvernare pentru stabilitatea politică, era un moment de anarhie politică şi era criză mondială”, a spus Oprea, adăugând că este nevoie de unitate, indiferent de culoarea politică, pentru ca România să depăşească perioada de criză.

Gabriel Oprea, care este şi ministru al Apărării, s-a aflat joi la Târgu Mureş pentru a preda municipalităţii câteva cazarme dezafectate.

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, declara miercuri că Uniunea nu a negociat nicio funcţie în Guvern în cazul unei remanieri, replicând astfel unor informaţii vehiculate de lideri ai PSD, despre eventualitatea ca el şi Valeriu Steriu să fie cooptaţi în Cabinetul Boc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *