Smiley şi Laura Cosoi au petrecut un weekend romantic la Paris

Smiley unul din prezentatorii emisiunii “Românii au talent” de la ProTV şi Laura Cosoi, interpreta Graziei din “Moştenirea”, au petrecut un weekend romantic la Paris.
Laura a declarat că a fost prima oară când au vizitat împreună acest oraş, informează barfazilei.ro
“A fost a treia oară când am ajuns în capitala Franţei, dar pentru prima oară alături de Andrei. Amândoi vizitaserăm înainte toate muzeele şi locurile celebre, aşa că de data asta ne-am rezervat tot timpul relaxarii şi plimbărilor lungi pe străduţele întortocheate” a povestit Laura. 
“Nu a lipsit din program micul dejun pe Champs Elysee, cina în Trocadero, distracţiile de la Disneyland sau un super spectacol la Moulin Rouge”, a povestit vedeta ProTV.

Ei s-au întâlnit cu câţiva dintre participanţii de la emisiunea “Bailando por un sueno International”, varianta internaţională a emisiunii “Dansez pentru tine”, care a avut loc in Mexic.

” După ce am participat la competiţia din Mexic, am păstrat legătura cu o parte din concurenţii de acolo, printre ei fiind şi echipa din Franţa. Când am stabilit că voi ajunge la Paris, i-am sunat şi am stabilit o întâlnire. Aici se află şi dansatorul din Argentina, care acum dansează la Moulin Rouge. A fost o întâlnire foarte draguţă, mai ales că ne-am revăzut după aproape un an” a povestit Laura.

“Am fost foarte surprinsă să văd că ei deja mă ştiau din pozele făcute în timpul emisiunii din Mexic” a mai povestit Laura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *