Prinţesa Catherine este noua Lady Di!

Frumoase şi iubite de popor. Prinţesa Catherine şi regretata sa soacră, Prinţesa Diana, au acelaşi stil, când vine vorba de eleganţă.
Catherine calcă pe urmele Dianei şi, totuşi, are personalitate proprie.
Ziarele din întreaga lume s-au întrecut în a face comparaţii între tânăra soţie a Prinţului William şi celebra lui mamă, Prinţesa Diana. Revista Newsweek a descoperit că cele două frumoase prinţese se remarcă prin eleganţă şi au acelaşi stil de a se îmbrăca.
Prinţesa Catherine îşi cumpără hainele din magazinele din zona Chelsea, care erau apropiate de apartamentul în care locuia. Prinţesa Diana îşi comanda, în general, hainele la stilişti celebri. Chiar şi după moarte Lady Di a rămas un element de referinţă în materie de eleganţă şi prestanţă.
Delicateţea şi sensibilitatea de care dădea dovadă la fiecare apariţie în public au făcut-o să capete o notorietate mondială. Nici Prinţesa Catherine nu este departe de acest statut.
Chiar dacă gurile rele au taxat-o în câteva rânduri pentru că nu s-a adecvat situaţiei în cadrul unor evenimente publice, printre care şi o vizită la un orfelinat, ea este considerată deja un model solid în materie de modă clasică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *