Activităţi ale poliţiei arădene

Prins şi reţinut pentru că a încercat să fure dintr-un autoturism

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut  un bărbat,  principalul suspect în cazul  unei tentative de furt dintr-un autoturism.
Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că  în data de 24 aprilie 2011, în jurul orelor 15,20, K. EUGEN de 68 ani din judeţul Mureş, a încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism marca Dacia 1300 aparţinând  lui A. Mihai din Arad.
În cursul zilei de azi, suspectul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Urmează a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

CERCETAŢI PENTRU FURTURI DIN LOCUINŢE

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au depistat doi tineri, suspectaţi că au pătruns şi sustras  bunuri din patru apartamente, din zona centrală a municipiului Arad.
Urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 28/29.03.2011, C. ADRIAN  de 19 ani din Arad şi C. DANIEL de 20 ani din Sînmartin,  au pătruns, prin forţarea uşilor, în 4 apartamente situate  pe B-dul Revoluţiei, de unde au sustras calorifere din fontă,  pe care le-au comercializat la centre de colectare a fierului.  
Faţă de cei doi suspecţi s-a început urmărirea penală   sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

REŢINUT PENTRU 8 FURTURI DIN LIPOVA

În data de 3 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Lipova  au identificat principalul suspect în cazul a opt furturi ce au avut loc pe raza oraşului.
În cadrul cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a  stabilit că, în perioada 26.08-29.11.2010 I. CORNEL de 37 ani din oraşul Lipova, a sustras bunuri, în valoare de 2387,5 lei, din două societăţii comerciale, a sustras componente şi bunuri din autoturisme, dar şi biciclete, toate faptele fiind săvârşite în oraşul Lipova.
Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere,  urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

ALTE ACTIVITĂŢI

În urma controalelor efectuate, agenţii de poliţie rutieră au aplicat un număr de 89 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor  de circulaţie, în valoare de 14.800 lei, au aplicat 75  puncte de penalizare, au reţinut 4 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.
Agenţii de ordine publică au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în  valoare de 15.500 lei, au aplanat 7 conflicte, au controlat un număr de 12 sisteme de pază şi au fost efectuate 10 controale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *