Prinşi la furat în supermarket

Sâmbătă, 25 iunie a.c., reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că doi bărbaţi au sustras mai multe produse din magazin. 

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde i-a prins în flagrant pe B. Romeo şi M. Alin, ambii din Arad, care au sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare pe care le-au ascuns în buzunarele interioare ale hainelor pe care le purtau. 
La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi asupra celor doi bărbaţi, au fost găsite 16 acumulatori, 3 deodorante, 2 geluri de duş, un after shave, un şampon, o pungă cu carne şi o rudă de salam, în valoare totală de 400 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.     
Jandarmii le-au întocmit celor în cauză actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
Dosarele cu actele premergătoare începerii urmăririi penale au fost înaintate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor. 
 
Informare şi Relaţii Publice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *