Suspect în cazul a 3 furturi, reţinut de poliţişti

În urma unor cercetări, lucrătorii de poliţie aparţinând Poliţiei oraşului Pecica au reuşit  identificarea lui D. Cornel Ilie, de 32 de ani, principalul suspect în cazul a 3 furturi  comise pe raza localităţii Pecica.
Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, acesta în perioada 04-06 iunie 2011 a sustras alimente si băuturi alcoolice din cabana unui pădurar, situată în pădurea aparţinând Ocolului Silvic Iuliu Moldovan, prejudiciul în valoare de 1000 lei fiind recuperat.
De asemenea, s-a stabilit că, la data de 24 iunie 2011 bărbatul, a sustras  pompa de apă de pe  fântâna situată la sălaşul lui J. C., prejudiciul fiind recuperat ulterior.
Totodată, în perioada 01- 07 iulie 2011, suspectul a sustras un electromotor de pe un tractor, proprietatea victimei K. K., acesta fiind parcat în faţa sălaşului său situat în extravilanul oraşului Pecica. prejudiciul fiind de asemenea recuperat.
Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *