AMEFA-100 de ani de existenţă

AMEFA Arad a împlinit o sută de ani, o vârstă cu care nu multe grupări din România se pot lăuda. Centenarul clubului care a făcut istorie în sportul arădean şi românesc a fost sărbătorit în restaurantul „Joie de vivre“, acolo unde familia AMEFA şi cei apropiaţi grupării au depănat amintiri legate de acest club.
    Preşedintele clubului AMEFA,Gheorghe Biriş,împreună cu Tiberiu Ţiganu i-au răsplătit pe  cei care de-a lungul timpului au adus faimă şi glorie AMEFA – ei, cu diplome aniversare, oferindu-le şi o broşură dedicată secolului de istorie sportivă.

    Cu toate că a fost o seară dedicată trecutului,  şi câteva repere legate de viitor. „Au fost şi ani frumoşi, dar şi ani grei… De exmplu, după Revoluţie, când nu am mai avut nici o susţinere financiară şi ne-am trezit toţi şomeri. Ne-am continuat însă activitatea, pentru că au venit lângă noi oameni deosebiţi, legaţi sufleteşte de acest club. Ne bucurăm acum şi de sprijinul autorităţilor locale… Întreaga bază sportivă de la Pădurice e în modernizare. Am investit aproximativ un milion de euro aici, practic vom avea un nou bazin pentru polo şi înot, un bazin pentru copii, un restaurant, spaţii de cazare şi recreere…Totul va fi gata la vară“ a punctat Gheorghe Biriş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *