Rectorul Aurel Ardelean, colindat de studenţii UVVG

La fel ca în fiecare an, un grup de colindători format din studenţi ai Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” au trecut pragul locuinţei familiei prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul UVVG.
Colindătorii au susţinut un recital de colinde tradiţionale româneşti, fiind primiţi de prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” cu bucate specifice mesei de Crăciun.
Paul Bărbulescu, prefectul studenţilor UVVG, ne-a declarat: „Am dorit în mod special să onorăm cum se cuvine tradiţia Crăciunului, venind cu un grup de colindători-studenţi pentru a colinda familia domnului rector, prof. univ. dr. Aurel Ardelean. Studenţii Universităţii noastre au stabilit de fapt o adevărată tradiţie a sărbătorii Crăciunului, care începe prin a colinda familia domnului rector Aurel Ardelean în fiecare an. Ţin să aduc cele mai sincere mulţumiri domnului rector pentru ospitalitatea cu care ne-a primit. În numele tuturor studenţilor din Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, doresc să urez sărbători fericite tuturor cadrelor didactice din cadrul UVVG!”.
Biroul de presă al UVVG
Daniel Albu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *