Zădăreni – realizări importante în mandatul 2008-2012

Zădăreni este una dintre cele mai „tinere” comune din judeţ, desprinsă acum aproape 8 ani de comuna Felnac. „În cei câţiva ani de existenţă, am avut câteva realizări, dar nevoile comunităţii noastre sunt mai mari”, a declarat Doina Petri, primarul comunei Zădăreni.
Cea mai importantă realizare este accesarea proiectului integrat pe măsura 3.2.2., care include modernizare de străzi, înfiinţarea unui Cămin de Bătrâni, cât şi reabilitarea Căminului Cultural din localitatea Zădăreni. „Este un proiect mare, de circa 2,5 milioane de euro, prin care vom schimba faţa comunei”, a precizat Doina Petri.
O altă realizare, în domeniul sportului, este construirea Sălii de Educaţie Fizică şi Sport.
„Nu puteam ignora Educaţia, astfel încât am achitat datoriile anterioare de 450.000 de lei, pentru noua şcoală generală cu clasele I-IV, la care am mai investit circa 200.000 de lei, alte investiţii”,  a mai afirmat priamrul comunei.
Alte investiţii importante sunt introducerea reţelei stradale de energie electrică, în trei cartiere, cu valori ce însumează 880.000 de lei (450.000, 300.000, respectiv 130.000 de lei), realizarea a trei parcări, necesare pentru decongestionarea circulaţiei, dar şi Centrul de Zi pentru Copiii Defavorizaţi, realizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *