Problema invocată nu are legătură cu Drumul Vinului

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, dezminte informaţiile apărute în mass-media, referitoare la problemele cauzate de proiectul „Drumul Vinului”.

„Doresc să precizez că incidentul de la Ghioroc nu are nici o legătură cu lucrările de la «Drumul Vinului», nici direct, pentru că nu se află în perimetrul drumului, nici indirect, pentru că lucrările nu au afectat porţiunea la care se face referire”, a afirmat Adrian Ţolea.

Consiliul Judeţean a fost acuzat că, din cauza lucrărilor proaste la Drumul Vinului, la intrarea în Ghioroc acest drum este afectat şi riscă să pună în pericol siguranţa cetăţenilor.

„Nu se pune nici într-un fel problema să existe vreun pericol din cauza drumului. Într-adevăr, s-au efectuat lucrări în respectiva zonă, dar lucrări la reţeaua de apă şi la canalizare, nicidecum legate de Drumul Vinului. În plus, s-a creat o atmosferă de catastrofă, dar problema nu a fost într-atât de gravă, doar o deversare a apei dintr-un şanţ, lucru care s-a remediat între timp”, a mai declarat preşedintele interimar. 

„Înţeleg criticile, dar acestea trebuie să respecte adevărul. Asemenea atacuri nu afectează doar conducerea instituţiei, ci şi oamenii care lucrează aici. Nu voi permite denigrarea unor oameni care lucrează pentru cetăţenii judeţului Arad”, a completat Adrian Ţolea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *