Cei patru parlamentari PSD de Arad vor onora în mod responsabil pactul moral cu cetăţenii municipiului şi judeţului

Cei patru parlamentari PSD de Arad, senatorul Mihai Fifor, deputaţii Dorel Căprar, Florin Tripa şi Adrian Todor au depus în acestă dimineaţă, în Parlamentul României, jurămăntul de credinţă faţă de ţară şi faţă de arădeni.

Consţienţi de responsabilitatea şi greutatea mandatului încredinţat de cetăţeni prin vot, aceştia s-au angajat să onoreze pactul moral pe care îl au cu locuitorii municipiului şi judeţului, de a sprijini, în limitele legii şi a Constituţiei, interesele cetăţenilor care i-au trimis în cel mai înalt for al ţării spre reprezentare.

PSD a câştigat aceste alegeri venind în faţa oamenilor cu un program de guvernare serios, articulat, adaptat realităţilor din România şi cu măsuri aplicabile din prima zi de guvernare.

Seriozitatea, profesionalismul şi responsabilitatea rămân cuvintele cheie ale parlamentarilor de Arad care îşi afirmă deschiderea spre dialog cu toate platformele societăţii civile, de la sindicate, ONG-uri, Uniuni profesionale sau simpli cetăţeni priviţi ca individualităţi.Din perspectiva PSD începe pentru Arad o eră a dialogului, a dezbaterilor publice în ceea ce priveşte toate axele de dezvoltare, fără a uita socialul şi bineînţeles zona culturală şi spirituală.

Jurământul de credinţă de astăzi a celor patru parlamentari de Arad constituie un angajament de onoare de a sprijini prin toate mijloacele legale marile proiecte ale urbei şi judeţului şi de a se pune la dispoziţia cetăţenilor cu toată energia şi expertiza profesională ce îi caracterizează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *