ABC își ține ziua la Galleria Mall!

Brand-ul ABC, renumit pentru concertele organizate în locații nonconformiste, aniversează 4 ani de la înființare!

Pentru a sărbători 4 ani de zâmbete și momente frumoase, ABC vă invită la o ediție aniversară, într-o nouă locație inedită, la Mall-ulGalleria Arad, aflat pe Calea Aurel Vlaicu nr.225-235.

Cu toții am visat probabil să rămânem peste noapte într-un mall, să dansăm pe coridoare și prin magazine, să ne prindă dimineața pe ritm de muzică.

Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, în data de 25 februarie, centrul comercial Galleria va prinde viață pe acorduri electronice.

Vor fi amplasate două scene cu genuri muzicale diferite: una pe holul principal, iar cealaltă într-un spațiu mai intim, în cadrul unui fost magazin.

Suie Paparude, trupa bucureșteană care nu mai are nevoie de nicio introducere, este principalul invitat care va concerta pe scena mare a evenimentului alături de clujenii Shiver și Blanilla, cât și Cips și 2BE – doi dintre cei mai carismatici dj locali.

Scena House îi va avea protagoniști pe toți rezidenții ABC: Iorgovan, Bread&Butter,Somesan, Herck și Bele Mihai, cât și pe legendarul Rosario Internullo.

ABC le mulțumește tuturor celor care au participat la evenimentele organizate de-a lungul timpului. Sperăm ca pe viitor împreună să putem pune orașul în mișcare și să contribuim la dezvoltarea culturală a acestuia.

Biletele la preț special de 30 de lei se găsesc până în data de 23 februarie!
– Biletele online: https://goo.gl/yA3Bfy
– Bilete se găsesc la Kf, Barfly sau Andreea: 0744 451 128

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *