PMP Arad susţine cele 3.318 amendamente depuse de parlamentarii Partidului Mişcarea Populară la proiectul Legii bugetului de stat pe 2018

Organizaţia Judeţeană a PMP Arad, susţine amendamentele parlamentarilor Partidului Mişcarea Populară,careau adus corecţii elementare bugetului trimis spre adoptare, în ciuda faptului că, pe fond, proiectul Legii bugetului de stat pe 2018, nu mai are nimic în comun cu vestitul program de guvernare. PSD i-a păcălit pe români, la alegeri, cu promisiunile mincinoase din campania electorală ale principalului partid de guvernământ.

Preşedintele PMP Arad, Florin Remeţan, a subliniat faptul că, parlamentarii PMP au cerut alocarea de resurse consistente pentru continuarea lucrărilor şi consolidarea clădirilor cu grad seismic ridicat. Un alt obiectiv al PMP este continuarea acţiunilor pentru Diaspora şi implementarea programului „O ambulanţă pentru fiecare localitate”, precum şi pentru construirea a 1.400 de grădiniţe şi creşe în principalele localităţi din România.

Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, a declarat:  «Amendamentele aduc corecţii elementare bugetului trimis spre adoptare, în ciuda faptului că, pe fond, proiectul de lege nu mai are nimic în comun cu vestitul program de guvernare pe baza căruia PSD i-a păcălit pe români la alegeri, cu promisiunile mincinoase din campania electorală ale principalului partid de guvernământ. Partidul Mişcarea Populară solicită PSD să adapteze bugetul ţării la realităţile României, să nu risipească banii românilor doar pe programe ce încurajează nemunca şi să aloce fonduri către domeniile a căror dezvoltare ar putea aduce mai multă prosperitate ţării », a precizat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad.